Tahukah Anda Sebenarnya Terdapat 8 Jenis Laman Web Yang Boleh Menjadi Punca Masuk WANG Lumayan Buat Anda...???

Yang bagusnya dengan apa yang bakal anda terima sebentar lagi boleh bantu anda untuk bina sendiri kesemuanya dengan mudah lagi menjimatkan wang anda…
Lokasi: Selangor, Malaysia
Oleh: Ahmad Hafizul Kamaluzaman (Admin)
Dan Rakan Reseller, Aisyah Zakiyyah
Sahabat,

Perkataan Laman Web atau ’Website’ adalah perkataan yang sangat kita sering dengari.

Persoalannya sekarang apakah sebenarnya Laman Web tersebut ?

Laman web adalah laman yang dibina di internet untuk dipaparkan dan dilihat oleh pelayar-pelayar internet. Kandungan laman biasanya mengandungi teks, gambar, video dan audio. diam.

Pada dasarnya setiap apa yang kita lihat terpapar di internet adalah laman web dan ada pelbagai tujuan laman web dibina dan tidak kisahlah apa pun tujuan yang pasti ianya mempunyai satu tujuan yang sama iaitu menyampaikan sesuatu kepada kelompok sasaran yang disasarkan.

Ini termasuklah bagi tujuan perniagaan dimana penggunaan laman web sangat-sangat berkuasa tinggi untuk dijadikan sebagai senjata jualan dan pemasaran di internet.

Perlu ke saya bina laman
web buat perniagaan saya...???

 

Seperti yang saya katakan sebelum ini laman web merupakan SENJATA jualan dan pemasaran yang sangat berkuasa tinggi di internet.

Ianya seumpama salesman kita, ianya seumpama juru pemasaran kita yang melakukan pemasaran dan jualan bagi pihak kita. Sangat setia sehingga sanggup bekerja 24 jam sehari tanpa cuti dan tanpa henti.

Saya yakin anda merupakan seorang usahawan atau peniaga. Tidak kisahlah anda menjalankan perniagaan...:

  • Menjual produk
  • Menjual perkhidmatan
  • MLM
  • Dan sebagainya...


...jika anda mahu samada memasar atau menjual melalui medium internet maka anda perlu ada laman web.

Laman web juga seolah-olah kedai anda (bergantung kepada apa yang anda jual dan pasarkan). Dalam kedai anda itu ada salesman yang bersedia melakukan jualan.

Apa salahnya jika saya tiada laman web...??? Saya juga boleh lakukan jualan di facebook...

Ya itu memang benar tetapi ianya seolah-olah berniaga tanpa ada kedai, tanpa ada jurujual dan tanpa ada sistem perniagaan yang baik.

Anda hanya akan dilihat sebagai peniaga sambilan yang tidak serius dan imej perniagaan serta produk anda tidak anda tonjolkan kepada pasaran anda.

Sepatutnya perniagaan anda itu boleh diperluaskan lagi bakal terbantut akibat tiadanya keyakinan serta kepercayaan pasaran terhadap anda.

 

Anda boleh bina sendiri laman web anda

 

Mungkin anda akan persoalkan kenapa perlu membina sendiri sedangkan lebih baik mengupah orang lain untuk membina laman web kita...?

Ianya mungkin berbaloi mengupah orang lain jika kita sendiri tidak tahu bagaimana untuk membinanya sendiri TETAPI ianya akan jadi LEBIH BERBALOI-BALOI jika kita tahu bagaimana untuk membinanya.

Ini kerana...:

  • Hanya anda sahaja yang faham tentang produk dan perniagaan anda dan anda lebih tahu laman web apakah yang paling sesuai dengan produk anda tersebut
  • Anda boleh jimat hingga ribuan ringgit dan wang yang anda jimatkan itu boleh anda gunakan dalam kerja pemasaran anda untuk dapatkan keuntungan yang lebih berganda.
  • Jika mengupah orang lain akan ada risiko anda tidak puas hati dengan hasil kerja orang tersebut. Ini akan membazirkan wang serta masa anda.

 

Saya ni bukan pandai IT pun untuk membina sendiri Laman Web saya... Jadi bagaimana saya boleh ada laman web..???

 

Ya saya faham masalah anda.

Sebenarnya ini adalah masalah majoriti usahawan yang menggunakan internet sebagai medium pemasaran dengan sebab inilah ramai pereka-pereka laman web mengenakan caj yang tinggi untuk membina laman web pelanggan-pelanggan mereka.

Apa yang bakal saya perkenalkan kepada anda nanti merupakan panduan yang akan membantu anda untuk membina laman web anda sendiri tanpa perlu mahir dalam IT. Jadi saya ingin perkenalkan...

 

Memperkenalkan...

  
 

Pakej Video Lengkap Langkah Demi Langkah
Panduan Membina Laman Web

Apa sebenarnya yang bakal anda perolehi dari pakej video ini...???

Secara umumnya pakej video Panduan Bina Web mengandungi 8 video panduan langkah demi langkah bagaimana anda boleh membina pelbagai jenis laman web. Mari kita lihat setiap satunya…

Video #1 - Panduan Bina Web MinisiteWeb minisite adalah satu jenis laman web yang menjual. Laman yang mudah ini sesuai untuk memasarkan satu jenis produk atau perkhidmatan.

Harga Jualan : RM 30Video #2 - Panduan Bina Web blogWeb blog merupakan satu laman yang sangat efektif untuk dijadikan sebagai senjata pemasaran. Melalui blog anda bukan sahaja boleh menulis dan berkongsi hasil-hasil penulisan artikel anda malah melaluinya juga boleh membina jenama anda, reputasi serta kredibiliti anda dan perniagaan anda.

Harga Jualan : RM 40Video #3 - Panduan Bina Web AffiliateWeb affiliate adalah satu laman web yang boleh anda sediakan untuk ejen-ejen anda yang bakal menghasilkan jualan MELETOP buat anda. Paling mudah adalah laman web affiliate yang berbentuk laman web minisite.

Harga Jualan : RM 40Video #4 - Panduan Bina Web Kedai OnlineJika web minisite adalah web yang sesuai untuk menjual satu produk sahaja ini berbeza dengan Web Kedai Online. Laman web kedai online ini umpama kedai runcit anda dan anda boleh menjual perlbagai produk di dalamnya.

Harga Jualan : RM 50Video #5 - Panduan Bina Shopping CartWeb Shopping Cart adalah satu laman web bagi menguruskan urusniaga jualan dan belian di internet. Ianya digunakan bagi laman web yang menjual pelbagai jenos produk di dalam satu laman web yang sama.

Harga Jualan : RM 60Video #6 - Panduan Bina Web AutoresponderAutoresder merupakan satu sistem pemasaran yang mampu bertindak secara Automatik ke atas prospek. Samada melakukan jualan atau pemasaran ke atas prospek. Jika anda bina mampu membina web sebegini bermakna sambil tidur pun anda mampu menghasilkan wang lumayan.

Harga Jualan : RM 40Video #7 - Panduan Bina Web MembershipSalah satu web yang agak kurang popular di Malaysia namun sebenarnya inilah lubuk besar untuk buat duit iaitu web ‘membership’. Dari web ini anda boleh jana pendapatan secara berulang kerana selagi pelanggan anda perlu untuk menjadi ahli dalam web anda itu selagi itulah anda akan terpaksa menerima pendapatan.

Harga Jualan : RM 80Video #8 - Panduan Bina Web Squeeze Page di FaceBook


Teknik pemasaran terbaik adalah membina dahulu senarai LIST prospek sebelum melakukan jualan. Untuk membina LIST anda perlukan satu laman yang boleh digunakan untuk mengumpul LIST yang anda sasarkan. Laman tersebut adalah web squeeze.

Harga Jualan : RM 40
Bagaimana caranya untuk dapatkan
pakej video ini...???

 

Sebelum anda menempah saya ingin tunjukkan tawaran istimewa saya kepada anda...

 

BONUS Ekslusif PERCUMA buat anda...

 

Atas tanda penghargaan saya kepada anda kerana anda menempah pakej video ini saya ingin berikan sesuatu yang istimewa buat anda secara PERCUMA. Mari kita lihat :

BONUS #1 - Kit Pakej Usahawan Internet

Video rakaman 3 otai internet Malaysia yang pernah dijual secara tertutup dengan harga RM199. Rakaman ini akan mendedahkan RAHSIA tentang pelbagai teknik menjana pendapatan di internet.

BONUS #2 - Sistem Borang

Produk ini merupakan video panduan untuk anda memasang borang ke dalam website anda. Terdapat pelbagai jenis borang seperti borang pengesahan pembayaran, borang hubungi, borang upload dan sebagainya. Script borang juga disediakan untuk anda.

BONUS #3 - Sistem Rahsia

PProduk Sistem Rahsia ini merupakan satu produk evergreen yang pernah meletup suatu masa dahulu. Sehingga kini, maklumat yang terdapat dalam Sistem Rahsia ini masih boleh diaplikasikan dalam membina perniagaan internet anda.

BONUS #4 - Ebook Rahsia Trafik

Dalam menjalankan perniagaan Internet, trafik merupakan satu perkara yang sangat penting. Ebook panduan ini akan mendedahkan RAHSIA penjanaan trafik tanpa henti ke laman web anda dengan mudah dan pantas.

BONUS #5 - Sistem EzSurvey

Sistem EzSurvey ini merupakan satu sistem pakai siap untuk anda memasang sistem survey ke dalam website anda. Sistem ini boleh anda gunakan untuk memantau permintaan atau pandangan terhadap produk atau perkhidmatan anda.

BONUS #6 - Sistem DownloadSistem Download merupakan satu sistem keselamatan bagi halaman download anda. Ianya sangat berguna untuk anda menyelamatkan halaman download anda dari dicerobohi. Produk ini dilengkapi skrip dan panduan pemasangan yang lengkap.

 

Nah... sangat berbaloi bukan. Saya sarankan anda patut miliki pakej video ini beserta bonus-bonusnya sekali.

Untuk memiliki pakej video ini amat-amat mudah dimana anda hanya perlu tekan butang tempahan dan terus lakukan tempahan anda.

Berapa agaknya harga keseluruhan pakej ini termasuk bonus jika dijual secara berasingan di luar sana? Mari sama-sama kita lihat...

 

Panduan Bina Web Minisite
RM 30
Panduan Bina Web Blog
RM 40
Panduan Bina Web Affiliate
RM 40
Panduan Bina Web Kedai Online
RM 50
Panduan Bina Web Shopping Cart
RM 60
Panduan Bina Web Autoresponder
RM 40
Panduan Bina Web Membership
RM 80
Panduan Bina Facebook Squeeze Page
RM 40
Bonus 1 - Bonus 6
RM 280
JUMLAH KESELURUHAN
RM 660

 

Untuk menempah anda hanya perlu laburkan SEPARUH DARI HARGA ITU iaitu sebanyak...

 

RM 330 sahaja!

 

RM 297 sahaja!

 

Namun untuk masa terhad, saya akan berikan satu tawaran SUPER DUPER DISKAUN kepada anda jika anda menjadi 100 orang yang partama mendapatkan pakej ini:

 

RM 180 sahaja
+
DVD Seminar Jana Wang Live Bernilai RM99

BONUS SUPER DUPER
DVD Seminar Jana Wang LiveVideo ini adalah rakaman seminar seorang rakan saya yang memBONGKARkan pelbagai teknik beliau menjana wang online. Teknik simple yang boleh dilakukan tanpa perlu tahu walaupun kemahiran asas bina web!.

 

Nilai yang anda laburkan ini merupakan nilai yang sangat kecil namun bakal memberi pulangan yang sangat besar buat anda.

Ini kerana setiap pembeli pakej ini secara automatik dilantik sebagai affiliate dan layak untuk menerima komisen sehingga 10 Level. Berikut adalah komisen yang akan diperolehi bagi setiap jualan:

 

Jualan Direct Dari Anda
RM 100
Jualan Dari Level 2
RM 50
Jualan Dari Level 3 hingga Level 10 Anda
RM 5

 

Hanya dengan 1 jualan sehari sahaja, anda mampu mengumpul komisen sebanyak RM1,500. Itu belum termasuk komisen yang terhasil di Level 2 hingga Level 10. Jika jumlah pembeli berkembang sebanyak 3 orang setiap level, ini adalah potensi komisen yang anda akan terima :

LEVEL
MATRIK
KOMISEN
JUMLAH
1
3 Orang
RM 100
RM 300
2
3x3 (9 orang)
RM 50
RM 450
3
3x3x3 (27 orang)
RM 5
RM 135
4
3x3x3x3 (81 orang)
RM 5
RM 405
5
3x3x3x3x3 (243 orang)
RM 5
RM 1,215
6
3x3x3x3x3x3 (729 orang)
RM 5
RM 3,645
7
3x3x3x3x3x3x3 (2,187 orang)
RM 5
RM 10.953
8
3x3x3x3x3x3x3x3 (6,561 orang)
RM 5
RM 32,805
9
3x3x3x3x3x3x3x3x3 (19,683 orang)
RM 5
RM 98,415
10
3x3x3x3x3x3x3x3x3x3 (59,049 orang)
RM 5
RM 295,245
JUMLAH KESELURUHAN
RM 443,550

 

Dapatkannya Sekarang!Lagi pantas anda bertindak...

lagi banyak duit anda jimatkan ...


Ya... kenapa harus tunggu lagi sedangkan anda sedar serta mahu memiliki laman web anda sendiri .

Untuk menjual anda perlukan alat untuk melakukannya terutamanya jika ingin dipasarkan di internet. Pakej Video Panduan Bina Web boleh bantu anda membina jenis-jenis web yang selari dengan jenis perniagaan mahupun produk yang anda ingin pasarkan.

Tetapi kesemua yang saya kongsikan ini tidak akan memberi apa-apa makna kepada anda jika anda tidak mengambil apa-apa tindakan. Jadi saya gesa anda untuk miliki segera pakej video ini. Klik butang tempahan anda sekarang.Semoga Anda Berjaya,


p/s – Laman web merupakan satu perkara yang wajib ada pada setiap usahawan yang ingin pasarkan perniagaan di internet namun tidak ramai yang tahu sebenarnya betapa mudahnya untuk membina laman web.

p/p/s – Pakej Video Panduan Bina Web merupakan panduan lengkap langkah demi langkah bagaimana membina laman web yang sesuai dengan perniagaan anda. Klik butang tempahan sekarang.

p/p/p/s – Anda perlu bertindak pantas dengan menempah pakej video ini. Lagi cepat anda bertindak lagi cepat anda menjana pendapatan anda. Klik butang tempahan sekarang.